ITS Service Tehnic Internațional

Un service ireproşabil

Eficient. Avansat. Unic.

thyssenkrupp Elevator se poate lăuda cu un service extraordinar – zi de zi, non-stop. Fiecare din tehnicienii noștri se poate baza pe experiența și capacitățile rețelei noastre Technical Services International (ITS), care reunește cunoștințele și experiența tuturor specialiștilor noștri din întreaga lume. Începând cu know-how-ul tehnic pentru aprovizionarea cu piese de schimb, sprijinul ITS este ceea ce face service-ul nostru unic, la nivel mondial. Dar nu numai pentru ascensoarele thyssenkrupp. Tehnicienii din cadrul ITS sunt, de asemenea, experți în sistemele Otis, KONE, Schindler sau Orona.

Noi cunoaștem bine lifturile

Scopul principal al ITS este să se asigure ca tehnicienii de service ai thyssenkrupp să fie cât mai bine familiarizați cu toate sistemele de ascensoare. Tehnicienii noștri beneficiază de formare continuă, de aceea ei sunt întotdeauna competenți în cele mai recente tehnologii și pot rezolva rapid toate tipurile de probleme tehnice.

Noi simplificăm lucrurile

Oferim servicii complete pentru toți producătorii de lifturi. Puteți conta pe noi pentru a primi un sprijin de primă clasă pentru toate sistemele de ascensoare. Suntem service-ul Dvs de tip „ghișeu unic"!

Suntem mereu în priză

Datorită infrastructurii de rețea, tehnicienii thyssenkrupp își actualizează constant cunoștințele referitoare la echipamentele concurenței și se familiarizează cu cele mai recente informații tehnice.

Noi folosim echipamente de diagnoză de ultimă oră

Echipamentele de diagnoză dezvoltate de ITS permit tehnicienilor noștri să rezolve în mod rapid problemele tehnice. Datorită software-ului de ultima oră, dezvoltat in-house, tehnicienii thyssenkrupp pot face față cu ușurință sistemelor de control de la alți producători.

Suntem mereu gata de acțiune

Ascensoarele sunt în mișcare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. De aceea și Dvs. puteți conta pe service-ul nostru care funcționează 24 de ore pe zi, ceea ce este un mare avantaj. Dacă este necesar, inginerii ITS vor veni chiar la dvs. pentru a rezolva problema împreună cu un tehnician de la service-ul local.

Facem rost rapid de piesele de schimb

ITS dispune nu numai de un stoc mare de piese de schimb care acoperă necesitățile tuturor marilor producători de ascensoare, dar acest serviciu dispune, de asemenea și de o echipă de technicieni de reparații înalt calificați. Chiar dacă e vorba de o piesă originală rară, sau de furnizarea unei piese de schimb de azi pe mâine – vom face ca liftul dvs. să funcționeze din nou în cel mai scurt timp.

 

Dacă nu găsiți informațiile necesare referitor la service, sau la o anumită piesă de schimb, vă rugăm să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail, iar noi vom găsi soluția optimă.

Sus
Toate drepturile sunt protejate 2020 © thyssenkrupp Elevator
Marcă comercială|Condiții de folosire|