Ştiri

thyssenkrupp urbanî în Italia

25.02.2017 08:38

thyssenkrupp a fost ales pentru a spori mobilitatea urbanî în Italia.

  • thyssenkrupp a câștigat licitații pentru întreținerea a peste 500 de ascensoare și scări rulante în stațiile de metrou din Milano și Napoli
  • În fiecare zi peste 1,2 milioane de pasageri vor beneficia de servicii de mobilitate mai bune în aceste două orașe

thyssenkrupp sărbătorește ultimul său succes în mobilitatea urbană: compania a câștigat contracte de furnizare a serviciilor de întreținere pentru 585 de sisteme de mobilitate la stațiile de metrou din Milano și din Napoli. Dintre acestea 35 de sisteme (237 ascensoare, 115 scări rulante) sunt răspândite în 60 de stații de metrou din Milano, iar 233 de sisteme (83 ascensoare, 150 scări rulante) se repartizează în 23 de stații din Napoli. În ansamblu contractele valorează aproximativ 9 milioane de euro.

thyssenkrupp a primit aceste contracte majore pe mai mulți ani datorită tehnologiilor sale inovatoare, produselor și serviciilor de înaltă calitate, care sunt îndreptate spre îmbunătățirea mobilității urbane.

Luigi Maggioni, directorul executiv al companiei thyssenkrupp Elevator în Italia, a declarat: "Pe masură ce populația orașului continuă să crească, aglomerarea pasagerilor la intersecția stațiilor de metrou și in orele de vârf a devenit o problemă majoră de ingrijorare, făcând mobilitatea eficientă a oamenilor in stațiile de metrou la fel de importantă ca și mobilitatea lor între stații".

A adăugat: "Vrem să abordăm provocările urbanizării împreună cu clienții noștri și suntem foarte mândri că AziendaTrasporti Milanesi (ATM) și Azienda Napoletana Mobilita (ANM) ne-au încredințat întreținerea sistemelor lor. În fiecare zi 1,2 milioane de pasageri tranzitează prin aceste două rețele de metrou și scopul nostru este de a asigura o călătorie sigură și confortabilă pentru fiecare dintre ei".

thyssenkrupp are o reputație excelentă în industria mobilității urbane, fapt dovedit de licitațiile semnificative, recent acordate companiei în Italia. Acestea includ un contract de furnizare și instalare a 88 de scări rulante și 53 de ascensoare și de a furniza Agenției Transportului Auto, Feroviar și de Tranvaie a Comunității din Roma (ATAC) servicii de întreținere la toate cele 30 de stații ale liniei C a metroului din Roma, cea mai lungă cale ferată subterană cu o lungime de 25 km și care transportă peste 24.000 de pasageri pe oră.

Companie este, de asemenea, responsabilă pentru furnizarea serviciilor de întreținere în numeroase alte unități feroviare, inclusiv stații mari precum Roma Ostiense, Gara Centrală din Milano, Torino Porta Nuova, Genova Porta Principe și altele.

Omar Riva, Manager de vânzări la thyssenkrupp Elevator Italia, a declarat: "Putem garanta intervenții de economisire a timpului prin rezolvarea disfuncționalităților în termen de 15 minute de la sosirea la fața locului, ceea ce înseamnă mai mult de 98% din eficiența sistemului. Aceste rezultate sunt datorate specialiștilor noștri cu înaltă calificare, care au peste 3700 de ore de pregătire operațională și peste 2000 de ore de instruire în domeniul siguranței, pe lângă suportul oferit de serviciile noastre tehnice internaționale, oferind suport pentru sistemele de mobilitate ale oricărui brand sau model. Împreună cu centrele noastre de asistență pentru clienți suntem capabili să oferim asistență non-stop cu scopul de a avea echipamente de mobilitate, care să funcționeze întotdeauna în mod convenit".

Ca parte a eforturilor sale de a îmbunătăți eficiența sistemelor de mobilitate urbană, thyssenkrupp a introdus MAX, un sistem de întreținere predictivă de ultimă generație, care leagă toate sistemele de ascensoare de nor, cu scopul de a prevedea posibile disfuncționalități înainte ca acestea să se întâmple. MAX este activat de un algoritm extrem de avansat, proiectat în colaborare cu Microsoft și este în curs de implementare în SUA, Spania și Germania; în viitorul apropiat acesta va fi disponibil și în Italia.

Inovații de mobilitate pentru megatrenduri

Câteva orașe mari se găsesc împovărate de o infrastructură tot mai supraîncărcată, însoțită de o populație în creștere. Transformarea transportului rutier în căi ferate este o provocare centrală, iar thyssenkrupp lucrează pentru a sprijini orașele din întreaga lume cu soluții inovatoare pentru a răspunde provocărilor urbanizării.

De exemplu, prin sporirea accesului la stațiile de metrou existente, sistemul de transport ACCEL are potențialul de a atrage pasagerii, care evitau anterior transportul public, deoarece nu aveau acces ușor la o stație. Aplicând tehnologia cu motor liniar a trenului magnetic Transrapid, ACCEL poate transporta mai mulți pasageri, la fel ca și sistemele tipice de cabină complet automatizate, deplasând până la 7.300 de pasageri pe oră într-o direcție. Prin crearea noilor puncte de acces ACCEL este capabil să mărească zona de captare a fiecărei stații și, prin urmare, numărul pasagerilor cu până la 30%. Cu ACCEL utilizarea maximă a capacității sistemelor de metrou din întreaga lume poate fi maximizată, oferind o alternativă la construcția de noi stații sau la interconectarea trecerilor subterane. Un alt avantaj: de asemenea vor scădea numărul vehiculelor de pe șosea.

Sus
Toate drepturile sunt protejate 2020 © thyssenkrupp Elevator
Marcă comercială|Condiții de folosire|