Fabrici

Fabrica de scări rulante din China

thyssenkrupp Elevator a deschis o nouă fabrică pentru producerea scărilor și trotuarelor rulante, precum și scărilor de îmbarcare a pasagerilor în China în anul 2006.

Instalațiile de producție ale fabricii permit producerea a până la 4.000 de scări și trotuare rulante, precum și 200 de scări de îmbarcare a pasagerilor pe an. În total, stația acoperă 195.000 de metri pătrați și include: două clădiri de birouri, ateliere auxiliare și servicii pentru cei 800 de angajați ai săi și un centru de testare pentru platformele de îmbarcare. Noua fabrică are patru linii de producție pentru scările rulante standard, una pentru scări speciale și trotuare rulante și una pentru platforme de îmbarcare. Aceste linii sunt echipate cu echipament laser modern. Linia de asamblare finală asigură un continuu proces de producție cu un înalt grad de automatizare. Toate acestea măresc eficiența generală a instalației, care este integral certificată cu ISO 9000.

Fabrica este convenabil situată lângă port și terminalele de feribot din orașul Zhongshan. De asemenea, există excelente conexiuni internaționale datorită aeroporturilor din Hong Kong și Guangzhou.

Sus
Toate drepturile sunt protejate 2020 © thyssenkrupp Elevator
Marcă comercială|Condiții de folosire|